Om SUSANNE

FÖRELÄSNINGAR

KURSER

ERBJUDANDE

BÖCKER

PRESS

KONTAKT

VÄLKOMMEN

Susanne Pettersson utbildar, utvecklar och coachar individer, grupper och organisationer till framgång!
Uppdraget är göra andra människor till hjältar och att få människor att dra åt samma håll med glädje!

Susanne Pettersson – Årets kvinnliga talare 2018

Det var med stor stolthet och glädje som jag den 5:e februari på Berns i Stockholm fick ta emot priset som årets kvinnliga talare 2018.
Jag vill tacka alla som valt att rösta på mig! Det ger mig kraft och energi att fortsätta min livsresa – att bidra till en lite bättre värld att leva i för kommande generationer. Väl mött där ute i världen!

    

Film om Susanne

Mental rådgivare för Malmö Redhawks

Under de senaste 5 åren har det varit en stor ära och glädje att tillsammans med fantastiska ledare och spelare vara en del av att etablera Malmö Redhawks i SHL. Susannes roll är att var mental rådgivare åt spelarna, skapa ett framgångsrikt team samt att vara ett bollplank till ledarna. Tillsammans drar Malmö Redhawks åt samma håll för att bidra till en ännu starkare region i södra Sverige! Läs gärna mer om Malmö Redhawks på: Redhawks

Senaste bok – Presentera och Briljera

omslag-presentera-briljeraDe allra flesta kan lära sig att fånga en publik. Det gäller bara att lära sig hur! Detta är en en handbok för att du ska kunna gå upp på den där scenen, genomföra en fängslande lektion i skolan, hålla det där talet eller ställa dig upp inför dina kollegor med stolthet, trygghet och glädje – och briljera! Beställ boken direkt hos Susanne susanne@susannepettersson.comEducate, develop and coach individuals, teams and organizations to reach success, power and balance.